..

OPEN DAG

Regelmatig organiseren wij open dagen.


Eerstvolgende dag19 december 2019

9 januari 2020
Op zaterdagochtend 1 juni en 15 juni 2019 zijn er open dagen geweest. Heb je die gemist? Dan kun je ook altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen met Hans of met Fien. Of wellicht dat een telefonisch contact ook volstaat wanneer je vragen hebt.

De eerstvolgende open dagen zijn donderdagochtend 19 december en donderdagochtend 9 januari 2020.

Op de open dag kun je kennis maken met onze opleiding Energetisch kindercoach. Naast de informatie die je ontvangt over de opleiding, is er volop ruimte voor het stellen van vragen, kun je de lesstof inzien en kennismaken met de docenten. Kortom een mooie gelegenheid om alles te weten te komen over onze unieke opleiding tot Energetisch kindercoach.

Je bent welkom vanaf 09:30 uur en beneden in de foyer kun je gratis een heerlijk kopje koffie of thee verkrijgen. We starten om 10:00 uur met een plenair gedeelte in de grote zaal op de 2e etage van Zuiderlicht. Rond 12:30 beëindigen wij de informatie ochtend.

Klik op de groene button om je op te geven voor de open dag en een plaats te reserveren. De ervaring heeft geleerd dat er altijd heel veel animo is en er is nu eenmaal een beperkt aantal plaatsen. 

Als je niet aanwezig kunt zijn op een van de informatie ochtenden en je wenst persoonlijk contact dan kan je een kennismakingsgesprek aanvragen. Stuur ons een mail info@energetischkindercoach.nl of neem contact op met Fien of Hans. Tel. Fien: 06-28 67 61 53, Hans: 06- 30 62 77 45

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda

 

 

Ik wil me graag inschrijven voor de opleiding!

4 september 2019 - Opleiding Energetisch kindercoach op woensdagen

INSCHRIJVEN WOENSDAGEN

6 september 2019 - Opleiding Energetisch Kindercoach op vrijdagen

INSCHRIJVEN VRIJDAGEN